Papafood logo

Доставка по Дніпру з 10:00 до 22:00

Papafood logo
Брускетта: особливості страви

Брускетта: особливості страви

Брускетта: особливості страви

Брускетта - це італійська закуска, яка традиційно подається перед основними стравами. Існує безліч варіацій приготування цієї страви. Все залежить тільки від фантазії кухаря. На шматочок білого підсмаженого хліба кладуть різні інгредієнти. Це можуть бути ковбаски мисливські або лосось, сир, бекон, перець, гриби, свіжі або в'ялені помідори, прошутто, огірок, рукола. Найголовніше, начинка повинна бути підібрана таким чином, щоб продукти «не перебивали» смак один одного.

Скибочки хліба попередньо підсмажують на грилі, решітці або сковороді. Смажать хліб так, щоб зовні він був рум'яним, а всередині залишився м'яким. Після цього хліб змащують оливковою олією. Для цього використовують масло «Extra virgin» 1-го холодного віджиму.

Традиційну італійську закуску неможна зберігати в холодильнику, інакше вона стає мокрою і втрачає смак.

Брускетту можна їсти на сніданок, вечерю і як перекус в обід. На нашому сайті можна замовити закуски Дніпро з доставкою додому, офіс або будь-який захід. Вони будуть до речі як на корпоративі, фуршеті, так і на домашньому святковому столі.

Представлене меню обов'язково вразить Вас своєю різноманітністю і кількістю закусок так, що навіть найвибагливіший гурман знайде для себе улюблені поєднання. Наші брускетти повністю готові до вживання - вони не потребують додаткового приготування. Все, що Вам потрібно зробити - це розпакувати їх і подати до столу. У приготуванні страв кухарі використовують тільки свіжі і якісні інгредієнти.


Опубліковано 3 роки тому
Статті