
Чим відрізняються суші від ролів?
У сучасному світі страви японської кухні стають все більш популярними. Найбільшим попитом користуються суші і роли. Багато людей вважають, що це одне і теж. Однак це зовсім різні страви, які мають свої відмінності в приготуванні і в зовнішньому вигляді.
Суші - це традиційна страва японської кухні. А роли - це одна з різновидів суші в формі нарізаного рулету. Для приготування суші, з відвареного рису, вологими руками роблять «коржі», зверху яких викладають рибу. Далі це перев'язується водоростями норі. А роли готують за допомогою циновки. На неї в суворій послідовності викладаються всі інгредієнти. Після чого циновку охайно скручують в рулет і нарізають окремі роли.
Суші їдять тільки холодними, заправляють соєвим соусом або васабі. А роли можуть бути гарячими або холодними, їх заправляють васабі, маринованим імбиром, соєвим або часниковим соусом.
Також суші - це більш консервативна страва з вузьким набором інгредієнтів і деякими обмеженнями, в той час як роли можна готувати майже з будь-яких продуктів і в різних варіаціях.
Доставка суші Дніпро дозволить спробувати різні види суші. Замовивши суші додому, Ви зможете оцінити смак і зрозуміти їх відмінність від ролів, що дозволить стати справжнім поціновувачем і знавцем японської кухні.
Приємних Вам кулінарних відкриттів!
Опубліковано 2 місяці тому