Papafood logo

Доставка по Дніпру з 10:00 до 22:00

Papafood logo
Гункан: особливості приготування і види

Гункан: особливості приготування і види

Гункан: особливості приготування і види

Гункан - це різновид суші, які популярні не тільки в Японії, але і далеко за її межами.

Гункан-суші це овальної форми рис, спресований руками. Його по колу обертають широким пластом водоростей норі і потім з гіркою накладають різноманітну начинку.

Для приготування цієї страви використовують безліч найрізноманітніших начинок. Наприклад, гункан Ікура складається з лососевої ікри, рису і норі. Особливість ікури полягає в тому, що вона має приємний солонуватий смак і яскравий бурштиновий колір, тому страва має апетитний вигляд і оригінальний смак. Також є гункан Унаги, який має в складі однойменний карамелізований соус темного кольору, що надає страві слідкувати-солоний смак.

Якщо в суші найбільше Ви цінуєте саме морепродукти, то зверніть увагу на Гункани. У нашому меню можна знайти гункан з лососевою ікрою, лососем, вугром, тигровою креветкою, водоростями вакаме, тунцем і сирним міксом.

Головною відмінною рисою гункан-суші є використання виключно сирої риби, неправильне зберігання якої може привести до негативних наслідків. Якщо Ви хочете придбати Гункани в нашій службі доставки, то можете бути впевнені в використанні тільки найсвіжіших інгредієнтів.

Замовити гункани додому - це можливість дешево і смачно повечеряти, пригостити своїх гостей або організувати корпоратив в офісі без зайвого клопоту. На нашому сайті представлено меню страв з фотографіями і складом. Ми привеземо Ваше замовлення в зазначений термін.


Опубліковано 8 місяців тому
Статті