Papafood logo

Доставка по Дніпру з 10:00 до 22:00

Papafood logo
Класичний бургер: особливості приготування

Класичний бургер: особливості приготування

Класичний бургер: особливості приготування

Вперше бургер приготував в 1900 році американець Луї Лессінг. Клієнт в закладі попросив його швидко приготувати ситну, гарячу страву і Луї сформував котлету, підсмажив її з усіх боків на грилі і поклав між двома тостами. Сьогодні бургер - це найпопулярніша страва в усьому світі, яка має свої особливості приготування.

Для класичного бургера необхідна свинячо-яловича котлета, яка дає соковитий смак і приємний аромат. Для приготування котлети потрібно взяти свіжу свинину і яловичину, прибрати всі прожилки, наявні на м'ясі, добре промити і просушити. Далі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку і додати до нього дрібно нарізану цибулю, часник, сіль і перець. Під час підсмажування котлета трохи зменшується, тому ліпити заготовки потрібно трохи більше, ніж розмір булки.

 

Одним з кращих сирів для приготування класичного бургера є сир Чеддер. Він має ідеальне плавлення і пікантний аромат, що викликає захоплення навіть у гурманів.

Класичний бургер збирається в наступній послідовності: булочки розрізаються навпіл, на нижню половинку викладають котлету, помідори, шматочки маринованих огірків, тонко нарізану кільцями мариновану цибулю, сир Чеддер і мікс салату. Верхню половинку булочки змазують спеціальним соусом.

Зголодніли, але немає сил готувати? Тоді ми їдемо до Вас: доставка бургерів додому або в офіс - наша основна послуга для жителів і гостей міста Дніпро. Ми готуємо тільки зі свіжих продуктів, дотримуючись рецептуру. Доставка бургерів дозволить зробити ситний перекус без необхідності готувати вдома.


Опубліковано 3 роки тому
Статті