Papafood logo

Доставка по Дніпру з 10:00 до 22:00

Papafood logo
СЕКРЕТ PAPA FOOD

СЕКРЕТ PAPA FOOD

СЕКРЕТ PAPA FOOD: високоякісні інгредієнти та співробітництво з найкращими

PAPA FOOD - це відносно нова компанія на ринку доставки готової їжі, але вже завоювала довіру у багатьох клієнтів. Щодня команда професіоналів працює над Вашими замовленнями, вкладаючи свою любов і турботу у кожну страву.

Одним з принципів компанії є використання свіжих і високоякісних продуктів. Компанія PAPA FOOD з особливою увагою ставиться до підбору кожного інгредієнта, вибираючи тільки кращі і підтверджені сертифікатами.

Основним постачальником продуктів для наших страв є компанія Food Festival, яка була заснована в 2011 році і вже завоювала визнання у багатьох клієнтів. В асортименті компанії більше 1000 продуктів із різних категорій: сири і молочна продукція; ковбаси і м'ясні делікатеси; бакалія; заморожені морепродукти, м'ясо, гриби; борошняні вироби; все для суші; заморожені овочі, фрукти, картопля, напівфабрикати; спеції і приправи; кава і чай.
 

Основними принципами компанії є наступні:

  • В асортименті Food Festival тільки високоякісні продукти, підтверджені сертифікатами;
  • Широкий асортимент, який дозволяє знайти кожному клієнту все необхідне на online майданчику;
  • Конкурентні ціни на всі категорії товарів;
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Хоча основним напрямком діяльності компанії є забезпечення продуктами ресторанів, кафе, готельних комплексів, з якими компанія Food Festival співпрацює на постійній основі, оформити замовлення і отримати високоякісні продукти додому може будь-який житель країни. У компанії є філії у м Дніпро, Кривий Ріг, Одесcа, Полтава, Запоріжжя, Кропивницький, Черкаси, що дозволяє доставити продукти в найкоротші терміни в будь-який куточок нашої країни. Оформити замовлення можна на сайті https://foodfestival.com.ua/, вибравши будь-який зручний спосіб оплати (готівковий, безготівковий розрахунок, оплата на карту).

Для доставки замовлень можна скористатися кур'єрською службою, Новою поштою або будь-якими іншими транспортними компаніями. Безкоштовна доставка передбачена для замовлень від 500 грн.

Замовлення продуктів online на сайті компанії Food Festival - це відмінний спосіб купити всі необхідні продукти високої якості в одному місці, заощадивши не тільки гроші, але і сили, і час.


Опубліковано 3 роки тому
Статті