Papafood logo

Доставка по Дніпру з 10:00 до 22:00

Papafood logo
Секрети приготування пасти Карбонара

Секрети приготування пасти Карбонара

Секрети приготування пасти Карбонара

Паста Карбонара - це класика італійської кухні. Ситна, з яскравим ароматом і пікантним смаком страва має свої секрети приготування. Один з них полягає в правильно приготованому вершковому соусі з додаванням курячого яйця і сиру Пармезан, а також бекону з рум'яною скоринкою і цибулі, які надають пасті унікальний смак.

Другим секретом приготування пасти Карбонара є недоварені спагетті. Стан «al dente» є ідеальним для даної пасти. Приблизний час варіння в киплячій воді - не більше 4 хвилин. Італійське правило варіння пасти називають коротко «1110». Легко запам'ятати і важливо його дотримуватися: на кожні 100 грам пасти необхідно 1 літр окропу і 10 грам солі.

Третій секрет - правильне обсмажування бекону. Розігрівається глибока сковорода і наливається оливкова олія. Дрібно нарізають бекон і цибулю, і обсмажуються до золотистого кольору.

Четвертий секрет - при змішуванні пасти з сиром вона повинна бути досить гарячою, щоб Пармезан встиг розплавитися.

П'ятий секрет - необхідно використовувати пасту твердих сортів пшениці.

Приготування італійських страв вимагає досвіду. Адже навіть правильно відварити пасту представляє нелегку задачу. Тим більше у пасті Карбонара найголовніший секрет - це швидкість. Без певної вправності не вийде приготувати смачну страву.

Але Вам не обов'язково освоювати всі тонкощі готування, адже можна замовити пасту Дніпро в службі доставки. Доставка готової пасти дасть можливість поласувати смачною і правильно приготованою стравою. Скуштуйте ароматну пасту Карбонара і проникніться настроєм сонячної Італії!


Опубліковано 4 місяці тому
Статті