
Види локшини для WOK
На сьогоднішній день популярністю користуються 6 видів локшини WOK. Всі вони відрізняються між собою способом приготування і виробництва.
- Рисова локшина більш характерна для в'єтнамської кухні, готується найчастіше з соєвим соусом. Вона відмінно гармонує з овочами і м'ясом курки.
- Рамен готується з пшеничної локшини, в її складі є одне яйце. Даний вид локшини WOK має жовтий колір і приємну щільну текстуру.
- Для локшини удон характерний сірувато-кремовий колір. Готова страва нагадує м'які та еластичні спагетті, в які можна додавати будь-які інгредієнти.
- Соба готується з гречаної локшини, і тому має коричневий колір. Ідеально поєднується з продуктами з птиці, риби, м'яса і овочів.
- Прозора або скляна локшина - для її приготування використовується спеціальне бобове борошно. Вона відрізняється надзвичайною тонкістю, легкістю і приголомшливим смаком. Найкраще поєднується з такими доповненнями, як курка або солодкі соуси.
- Сомен - це різновид пшеничного локшини, яка має білий колір. Може поєднуватися з будь-якими заправками, проте в блюдо ніколи не додається соус.
- У яєчну локшину додають яйця, які надають страві апетитний, насичений колір. Вона поєднується практично з усіма інгредієнтами: м'ясом, птицею, морепродуктами і овочами.
Правильно приготовані страви зберігають максимум корисних речовин. Якщо Вам хочеться харчуватися одночасно смачно і корисно, то варто замовити WOK додому. Для того що спробувати різні види WOK, можна скористатися сайтом papafood.com.ua
Опубліковано 1 рік тому