Papafood logo

Доставка по Дніпру з 10:00 до 22:00

Papafood logo
Як приготувати стейк вдома

Як приготувати стейк вдома

Як приготувати стейк вдома

Правильно приготований стейк може стати прикрасою будь-якого столу - від гучного свята до романтичної вечері. Оволодіти навичками приготування соковитих і апетитних стейків неважко. Головне, дотримуватися певних правил і рекомендацій.

Стейк необхідно готувати тільки зі свіжого, охолодженого м'яса. Перед смаженням, м'ясо повинно бути кімнатної температури. Розігріту сковороду змащуємо маслом і кладемо заздалегідь підготовлені шматочки. Смажемо по 2 хвилини з двох сторін. Стейк з м'яса необхідно часто перевертати. Так він рівномірно прожариться і буде більш соковитим. Смажити потрібно до 8-10 хвилин.

Важливо! М'ясо для стейка ні в якому разі не можна відбивати і наколювати ножем, інакше сік витече і стейк з риби або м'яса стане жорстким і несмачним. Блюдо рекомендовано солити перед подачею.

Для приготування рибного стейка краще зупинити вибір на жирній рибі з щільною структурою і невеликою кількістю кісток. Рибу потрібно нарізати на шматочки товщиною в 3 см, скропити лимонним соком, поперчити і відправити смажити на попередньо розігріту сковороду. Смажити з двох боків до утворення рум'яної скоринки.

Правильно приготований стейк - м'який і соковитий, а краї мають хрустку скоринку. Якщо на приготування домашньої м'ясної страви немає часу, то доставка стейків дозволить покуштувати свіжоприготований стейк. Замовити стейк можна на сайті papafood.com.ua/


Опубліковано 4 місяці тому
Статті